Marriott Warsaw Hotel ma nowego Szefa Kuchni!

 Marriott Warsaw Hotel ma nowego Szefa Kuchni!

Inderjit Manota z Hotelem Marriott w Warszawie jest związany od 10 lat. Teraz awansował na stanowisko Szefa Kuchni warszawskiego hotelu. 

Swoje gastronomiczne doświadczenie zdobywał w Londynie, u wielu znanych Szefów Kuchni, m.in. w Gordon Ramsey Plane Food. 

Swoją przygodę z Hotel Marriott Warszawa rozpoczął w 2012 roku od funkcji młodszego kierownika kuchni. Później po kolei obejmował takie stanowiska, jak kierownik kuchni, starszy kierownik kuchni, by teraz zastąpić na stanowisku głównego Szefa Kuchni Pawła Kałuskiego, który przeszedł do hotelu Sofitel Warszawa Victoria.

Inderjit Manota będzie mógł wykazać się swoją wiedzą i pokazać gościom maksimum swoich możliwości i swojej kreatywności, przygotowując dania serwowane w Restauracji Floor No 2.

Gratulujemy i życzymy wielu sukcesów!

INFORMACJA PRASOWA