KREATYWNA KUCHNIA MISTRZÓW
KREATYWNA KUCHNIA MISTRZÓW
KREATYWNA KUCHNIA MISTRZÓW Innowacyjne przedsięwzięcie Targów Gastro-Hotel

Ideą Kuchni Mistrzów jest stworzenie na targach Gastro-Hotel miejsca wymiany myśli, uwag i spostrzeżeń, a także platformy biznesowej, na której odbywać się może prezentacja rozwiązań, produktów i usług na zasadach znanych z cross-sellingu, prezentacji kontekstowej oraz innych zaawansowanych, nowoczesnych narzędzi marketingowych, sprzedażowych i Public Relations.

Kuchnia Mistrzów będzie wydzielona strefą zaaranżowaną i przygotowaną przez Stowarzyszenie Polskich Kucharzy i Cukierników Region Zachodniopomorski.

Tematem przewodnim będzie Zapomniana Kuchnia Regionalna Pomorza Zachodniego. W zespole ekspertów znaleźli się: Adam Dmyterko, Krzysztof Biłyj, Grzegorz Kędzior - Restauracja Pergola, Tadeusz Kisiel -Hotel Centrum, Norbert Dorobisz, Wojciech Bukowiecki - Hotel Ikar Plaza, Emilian Juszko -Marine Hotel, Bogumił Bartecki- Arka Medical Spa. Sponsorzy projektu: Fagor , Dajar.

Do Kuchni Mistrzów na dyskusję o gastronomi, hotelarstwie i najnowszych trendach rynkowych przy wykwintnym poczęstunku zapraszamy wszystkich zawodowo związanych z branżą HoReCa, a zwłaszcza kucharzy, przedstawicieli organizacji kulinarnych, restauratorów oraz hotelarzy. Bez wątpienia Kuchnia Mistrzów stanie się doskonałą platforma wymiany myśli, komunikacji i transakcji biznesowych. Zapraszamy!
SZKOLENIA

Na targach Gastro-Hotel w KOŁOBRZEGU 29 lutego – 2 marca czeka na gastronomów i hotelarzy wiele ciekawych pokazów oraz szkoleń, m.in. dla menagerów, pokojowych, kelnerów, kierowników sali oraz kucharzy.

Pokój hotelowy wraz z łazienką – profesjonalne przygotowanie jednostki mieszkalnej dla gościa.

• Techniki obsługi przyjęć okolicznościowych w gastronomii.
• Zarządzanie w hotelarstwie i gastronomii - szkolenie dla kadry menadżerskiej
• Zaczynam na swoim
• Savoir-vivre – dobre praktyki zachowania i postępowania wobec gości.
• Indywidualne doradztwo efektywnego prowadzenia działalności hotelarskiej/ gastronomicznej
• Wino w gastronomii
• Bezpieczeństwo żywności z elementami systemu HACCP

CIEKAWE POKAZY

SPEED BAR – SHOW BARMAŃSKIE KRZYSZTOFA DRABIKA (na zdj.)

KONKURSY

Zapraszamy do promocji obiektów oraz do wspólnej zabawy poprzez udział w konkursie kulinarnym:

Kulinarna Uczta Gastro-Hotel z Markiem Widomskim – Kuchnie Świata –TEX-MEX (konkurs nominowany do Kulinarnego Pucharu Polski)

Szczegółowy program znajdziecie Państwo na www.gastro-hotel.pl

KOŁOBRZEG 29 lutego – 2 marca hala MILENIUM ul. Łopuskiego 38 środa - czwartek 1000 - 1700 piątek 1000-1500 Tel. 32 376 08 60 targi@gastro-hotel.pl


INFORMACJA PRASOWA